top of page

PETJE

PQ2_1372.jpeg
Nessy 2.jpg

PROGRAMI:

  •  SOLO PETJE                                            45 minut

  • PETJE  V  SKUPINI ZA OTROKE   45 minut

  • PETJE V SKUPINI ZA ODRASLE   45 minut

Kaj se naučiš na uri petja?
  • SSL pevske tehnike - Speech Level Singing

  • izostriš posluh in ritem

  • izboljšaš interpretacijo

  • najdeš svojo barvo glasu in stil glasbe, ki ustreza tvojemu glasu

  • petje na mikrofon

  • uživaš v petju

Ko se eno skladbo naučimo jo tudi posnamemo.

Pevske vaje potekajo v profesionalno opremljenem glasbenem studiu, kjer imamo možnost skladbo tudi posneti. Snemanje je ključnega pomena za učenje petja, saj sami slišimo svoj napredek in z učiteljem analiziramo možnosti za izboljšavo.

Pevski učitelji z dodano vrednostjo

Vsi naši učitelji imajo tudi sami svoje uspešne glasbene kariere in bogate izkušnje iz poučevanja petja. Znanje, ki ga imajo pa stalno nadgrajujejo s šolanjem in udeležbami priznanih pevskih delavnic za učitelje doma in v tujini.

Solo ali v skupini?

Za otroke in pevce začetnike vsekakor priporočamo petje v skupini, saj je tako učenje v skupini bolj zabavno. Med seboj se učenci spodbujajo in skupaj snujejo ideje za nove skladbe, ki bi jih radi prepevali.

Petje v skupini za najstnike in odrasle prinaša tudi večglasno petje, ki se ga učenci postopoma učijo.

Za pevce, ki bi radi imeli individualni prostop ali pa si želijo peti na profesionalnem nivoju pa priporočamo solo petje, kjer se učitelj posveti učencu ena na ena.

Koncerti in nastopi

Naša glasbena šola organizira dve šolski glasbeni produkciji - novoletno in zaključno. Naši učenci se predstavijo in zapojejo, kar so se naučili na urah petja. Dogodek je izpeljan na visokem tehničnem nivoju in je pravi pop koncert s profesonalnim ozvočenjem, lučmi, projektorjem,...

Za naše učence je koncert lepa priložnost, da se glasbeniki med seboj spoznajo in podružijo.

Poleg glavnih dveh produkcij pa gostujemo še na raznih dogodkih po Sloveniji, kjer nastopanja željni učenci pridobivajo svoje odrske izkušnje.

Solo ali v skupini?

Za otroke in pevce začetnike vsekakor priporočamo petje v skupini, saj je tako učenje v skupini bolj zabavno. Med seboj se učenci spodbujajo in skupaj snujejo ideje za nove skladbe, ki bi jih radi prepevali.

Za pevce, ki bi radi imeli individualni prostop ali pa si želijo peti na profesionalnem nivoju pa priporočamo solo petje, ker se učitelj posveti učencu ena na ena.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ZDAJ
Pokličite ali nam pišite:

         

          041 287 253

          neza.pancur86@gmail.com

CENIK

Tvoj glas iz nebrušenega kamna, izpilimo do bleščečega diamanta.

Pop Akademija

bottom of page