Delovni čas

 

Ponedeljek - petek  8:00 - 19:00

 

Kje smo?

 

Osredke 41 1262 Dol pri Ljubljani

 

  • Pop Akademija
  • Black YouTube Icon

© by POP AKADEMIJA, Pančo glasbena produkcija S.P.

Pokličite ali nam pišite:

         

          041 287 253

          neza.pancur86@gmail.com

Neža in Damja Pančur

NEŽA  in  DAMJAN PANČUR

ustanovitelja moderne glasbene šole in mentorja

Neža Pančur - Nessy
Damjan Pančur
Ana Arhar

ANA ARHAR se je začela učiti flavto s petimi leti pri prof. Mateju Zupanu. Kasneje se je šolala v Glasbeni šoli Domžale pri prof. Petri Einfalt in prof. Andreji Humar, v Glasbeni šoli Vodice pri prof. Matjažu Debeljaku in v Glasbeni šoli v Zavodu svetega Stanislava pri prof. Nini Kodrič, kjer je obiskovala tudi Škofijsko klasično gimnazijo. Ob rednem študiju na Medicinski fakulteti, smeri dentalna medicina, je leta 2012 zaključila glasbeno izobraževanje na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana v razredu prof. Lize Hawline Prešiček. Izpopolnjevala se je na strokovnih seminarjih slovenskih in tujih flavtistov in pikolistov. Koncertirala je v  orkestrskih in zborovskih zasedbah  ter komorni zasedbi s kitaristko Marjetko Mavri v Sloveniji in tujini. Sedaj se posveča učenju flavte, družini, zaključku študija ter vodi otroški pevski zbor v župniji Dol pri Ljubljani.

Pevka in glasbenica NEŽA PANČUR NESSY je aktivno prisotna na slovenski pop sceni že 10 let. Izdala je svojo prvo ploščo z naslovom SEZNAM ŽELJA.

Njene skladbe kot so PIKA NA I, SEZNAM ŽELJA, POD SVOBODNIM SONCEM so uvrščene med najbolj predvajane slovenske skladbe. Posnela je tudi spremljevalne vokale za vsaj 100 skladb, med drugim tudi za znane slovenske estradnike kot so HELENA BLAGNE, IRENA VRČKOVNIK, JAN PLESTENJAK, NINA PUŠLAR in posodila svoj glas za mnoge glasbene Tv oglase, ki jih zasledimo na malih ekranih. Kot glavna vokalistka je bila na festivalih kot so FENS in Ritem srca 2015, 2016, 2017. Na Melodijah morja in sonca 2014 pa je sodelovala kot spremljevalna vokalistka v vrhunskem MMS bandu.

Z glasbo je povezan njen vsakdan saj poučuje moderno petje in klavir, ter tako svoje znanje ter studijske izkušnje deli z mlajšo generacijo. Je ustanovitelj in vokalni vodja vokalne skupne Anima iz občine Dol pri Ljubljani.

Glasbeni producent, avtor skladb in multiinstrumentalist DAMJAN PANČUR je že 20 let  prisoten na slovenski glasbeni sceni in sodeloval z izvajalci kot so Oto Pestner, Nina Pušlar, Helena Blagne, Jan Plestenjak, Regina, Irena Vrčkovnik, Tomaž Ahačič Fogl,...

Kot avtor je bil prisoten na mnogih glasbenih festivalih kot so Slovenska popevka, Ema, Melodije morja in sonca, Fens (zmagovalna skladba 2014, 2017), Ritem srca,...

Je avtor glasbe za Tv Dnevnik na RTV Slovenija, ki se je predvajala od leta 2011 do 2015.

Kot kitarist je igral pri popularnem muzikalu Cvetje v jeseni in sodeluje tudi na festivalu Melodije morja in sonca v Avditoriju Portorož, kjer z vrhunskimi glasbeniki v živo pospremljajo vseh 14 tekmovalnih skladb.

Kot učitelj je otrokom in odraslim zelo pri srcu, saj s svojim zabavnimi, a učinkovitimi učnimi metodami, spremeni učenje v zabavo.

KITARA (akustična, električna, bas), KLAVIR, BOBNI, GLASBENA PRODUKCIJA

SOLO PETJE,  KLAVIR

FLAVTA

Damjan Pančur 
glasbeni producent, multiinstrumentalist
Neža Pančur
pevka, glasbenica
Ana Arhar
flavtistka