top of page
nastop neža damjan karitas klic dobrote.jpg
NEŽA  in  DAMJAN PANČUR
ustanovitelja moderne glasbene šole in mentorja


Neža in Damjan uspešno vodita glasbeni studio in produkcijo že 10 let. Glasbeno šolo pa sta leta 2013  odprla z veliko mero odgovornosti in ljubezni do prenašanja svojega znanja na druge.

KITARA (akustična, električna, bas), KLAVIR, BOBNI, GLASBENA PRODUKCIJA
PQ2_1510.jpeg
Damjan Pančur 

glasbeni producent, multiinstrumentalist

Glasbeni producent, avtor skladb in multiinstrumentalist DAMJAN PANČUR je že 20 let  prisoten na slovenski glasbeni sceni in sodeloval z izvajalci kot so Oto Pestner, Nina Pušlar, Helena Blagne, Jan Plestenjak, Regina, Irena Vrčkovnik, Tomaž Ahačič Fogl,...

Kot avtor je bil prisoten na mnogih glasbenih festivalih kot so Slovenska popevka, Ema, Melodije morja in sonca, Fens (zmagovalna skladba 2014, 2017), Ritem srca,...

Je avtor glasbe za Tv Dnevnik na RTV Slovenija, ki se je predvajala od leta 2011 do 2015.

Kot kitarist je igral pri popularnem muzikalu Cvetje v jeseni in sodeluje tudi na festivalu Melodije morja in sonca v Avditoriju Portorož, kjer z vrhunskimi glasbeniki v živo pospremljajo vseh 14 tekmovalnih skladb.

Kot učitelj je otrokom in odraslim zelo pri srcu, saj s svojim zabavnimi, a učinkovitimi učnimi metodami, spremeni učenje v zabavo.

PETJE,  KLAVIR
HonoluluNeza#3.jpg
Neža Pančur

pevka, glasbenica

Pevka in glasbenica NEŽA PANČUR NESSY je aktivno prisotna na slovenski pop sceni že 10 let. Izdala je svojo prvo ploščo z naslovom SEZNAM ŽELJA.

Njene skladbe kot so PIKA NA I, SEZNAM ŽELJA, POD SVOBODNIM SONCEM so uvrščene med najbolj predvajane slovenske skladbe. Posnela je tudi spremljevalne vokale za vsaj 100 skladb, med drugim tudi za znane slovenske estradnike kot so HELENA BLAGNE, IRENA VRČKOVNIK, JAN PLESTENJAK, NINA PUŠLAR in posodila svoj glas za mnoge glasbene Tv oglase, ki jih zasledimo na malih ekranih. Kot glavna vokalistka je bila na festivalih kot so FENS in Ritem srca 2015, 2016, 2017. Na Melodijah morja in sonca 2014 pa je sodelovala kot spremljevalna vokalistka v vrhunskem MMS bandu.

Z glasbo je povezan njen vsakdan saj poučuje moderno petje in klavir, ter tako svoje znanje ter studijske izkušnje deli z mlajšo generacijo. Je ustanovitelj in vokalni vodja vokalne skupne Anima iz občine Dol pri Ljubljani ter OPZ sv. Helene.

PETJE
Nino-Oslak-zmaga.webp
Nino Ošlak

pevec, glasbenik

Nino Ošlak je vsestranski, akademsko izobražen glasbenik – pevec, pianist, avtor glasbe in besedil ter producent.

 Leta 2009 je opozoril nase s prvim videospotom in radijsko uspešnico »Mi amor«. V prvih ustvarjalnih letih je nanizal številne radijske single, se predstavil v številnih tv oddajah, nastopal na številnih odrih, vse skupaj pa nadgradil leta 2013, ko je izdal prvi solo album »Simfonija«.

Po zaključku študija na Akademiji za glasbo v Ljubljani je izdal drugi album »Pod tušem«, v tem času pa je pričel tudi s prvimi sinhronizacijami risanih serij in filmov (Alvin in veverički, Čas za sneg,  Spuži na suhem, Transformerji itd.). 

Ninove pesmi se zadnja leta redno uvrščajo med najbolj predvajane radijske hite, po enem izmed njih pa je dobila naslov tudi njegova 3. plošča »Nekaj je na tebi«, izdana konec leta 2019. V letu 2021 izda eno najbolj predvajanih radijskih uspešnic poletja “Ko si z mano”, posname in izda pa tudi nekaj klavirskih verzij svojih starejših hitov (“Midva”, “Rabim te”…). Z vsako novo pesmijo drži status enega bolj predvajanih domačih pop izvajalcev na radijskih valovih, piko na i njegovi dolgoletni karieri pa doda velika zmaga na festivalu Popevka 2023 s pesmijo “Med nama”.

bottom of page